facebookfacebookfacebook

Adgangskrav

Regelsæt for Tobaks Fabrikken.

Ifølge ”Lov om Restaurations- og Hoteldrift paragraf 32 stk. 1 og 2”, har bevillingshaveren, eller dennes stedfortræder, ret til at afvise de personer, der udviser en adfærd, som betyder at de ikke er ønsket som gæster.

Ifølge 2. reviderede udgave er det bevillingshaveren og dennes personale, der bestemmer, hvem man vil have som gæst, idet loven om forbud mod forskelsbehandling skal overholdes.

Følgende personer kan afvises i døren:

Svært berusede personer.
Personer der formodes at være påvirket af stoffer.
Persontyper som ved deres fremtoning kan være skræmmende og provokerende på de andre gæster.
Personer der tidligere har fremprovokeret uønskede situationer. Eksempelvis slagsmål, overfald, forsøg på tyveri etc.
Personer med forbud om adgang, nægtes naturligvis adgang.
Hvis en eller flere i en gruppen overtræder ovennævnte, vil hele gruppen kunne afvises.
Hvis afvisningerne skaber problemer på gaden, bliver politiet tilkaldt.

Dette sker hvis personalet vurdere at situationen kan udvikle sig således at den bliver til fare for sagesløse personer.

For at undgå unødige diskussioner på gaden, er det ikke nødvendigt at begrunde afvisningen overfor specielt aggressive personer.

Aldersgrænse for køb af alkohol er 18+

Fredag og lørdag aften efter kl.24 er aldersgrænsen 20+

Venlig Hilsen

Tobaks Fabrikken

I samarbejde med NYBOLIG HOLSTEBRO byder vi igen velkommen til livemusik i topklasse fra MICHAEL HAUSTED FREDAG 07. MAJ. kl 19.00. Vi sætter stort pris på at det lokale erhvervsliv støtter såvel restaurationslivet i Holstebro og vores dygtige musikere, som trænger til at komme på græs igen De seneste 9 år har Michael kørt Danmark rundt og optrådt med Sing-a-long musik. Han spiller alt lige fra de gode gamle Kim Larsen sange til de nyeste radiohits af kunstnere som Ed Sheeran, Justin Bieber, Christopher m.fl. Michael spiller det musik du kender. Det du troede du kendte, og det du ville ønske du kendte. Målet er, at få dig i et festligt humør! Vi ses :-)

Gå til arrangementet