facebookfacebookfacebook

Adgangskrav

Regelsæt for Tobaks Fabrikken.

Ifølge ”Lov om Restaurations- og Hoteldrift paragraf 32 stk. 1 og 2”, har bevillingshaveren, eller dennes stedfortræder, ret til at afvise de personer, der udviser en adfærd, som betyder at de ikke er ønsket som gæster.

Ifølge 2. reviderede udgave er det bevillingshaveren og dennes personale, der bestemmer, hvem man vil have som gæst, idet loven om forbud mod forskelsbehandling skal overholdes.

Følgende personer kan afvises i døren:

Svært berusede personer.
Personer der formodes at være påvirket af stoffer.
Persontyper som ved deres fremtoning kan være skræmmende og provokerende på de andre gæster.
Personer der tidligere har fremprovokeret uønskede situationer. Eksempelvis slagsmål, overfald, forsøg på tyveri etc.
Personer med forbud om adgang, nægtes naturligvis adgang.
Hvis en eller flere i en gruppen overtræder ovennævnte, vil hele gruppen kunne afvises.
Hvis afvisningerne skaber problemer på gaden, bliver politiet tilkaldt.

Dette sker hvis personalet vurdere at situationen kan udvikle sig således at den bliver til fare for sagesløse personer.

For at undgå unødige diskussioner på gaden, er det ikke nødvendigt at begrunde afvisningen overfor specielt aggressive personer.

Aldersgrænse for køb af alkohol er 18+

Fredag og lørdag aften efter kl.24 er aldersgrænsen 20+

Venlig Hilsen

Tobaks Fabrikken

Igen må vi omstille os på en ny hverdag :) Vi har derfor flyttet vores Livemusik, så DUOÉN kigger forbi fra 16.00-19.00. Vi har desværre stadivæk restriktioner på hvor mange vi kan lukke ind, så kom endelig i god tid, så du er sikker at kunne være med fra start til slut :) Først og fremmest: Duoen spiller alle gode sange i hele verden. Vi har her at gøre med et band, hvor de faktisk spiller de sange, der bliver ønsket! ”Vi er ligesom Youtube, bare uden reklamer”, råber Claus til publikum og starter på en af de utallige opfordringer, der er kommet fra de begejstrede lyttere Hits på hits De to karismatiske forsangere og guitarister, tager dig bl.a. med ud på en rejse sammen med kendte musikere fra fortiden og op til nutiden. De spiller nutidens hits – lige fra den danske genre med Rasmus Seebach og Lukas Graham, til den store udenlandske pop- og rockscene – ”Utroligt at så mange kendte kan samles i bare én duo…” skrev pressen. Der bliver underholdt i stor stil, men stadig med den gode sang og melodi i højsædet. Claus og Morten er begge to dybt seriøse musikere, der hele tiden prøver at få musikken, det underholdene element og sangen til at gå op i én helhed. Nationale helte Duo’en har nu spillet sammen i over 30 år og har i den tid været vidt omkring. Senest har de i 2018 spillet for et fyldt BOXEN i Herning, hvor de varmede publikum og hele den danske “Dansk Top branche” op med deres show til liveudsendelsen “Dansk Top prisen 2018 – 50 års jubilæum” I maj er de husorkester i “Fan Zonen” til VM i ishockey. Og til sommeren 2018 drager de til Tyrkiet og spiller for glade gæster til VM i fodbold. Sidste nyt er at Duoen står bag ’Hymnen til Midtjylland”, som de spiller til hver hjemmekamp på FC Midtjyllands stadion. Måske var du en af de tusinder der hørte dem live i Højtryk på P3 i sommeren 2001. Måske var du en af dem der så dem i Baren på TV3 i år 2002. Eller også du dem på TV2 i programmet ”Scenen er Din”, hvor de nåede en flot semifinaleplads. De har også gæstet ”Samsø festivalen” og har flere gange fået 1000 mennesker op af stolene i begejstring. Duoen har nu spillet sammen i over 30 år – Utroligt som tiden går. Der er stadig den samme glæde og energi, når Claus og Morten giver den gas, eller spiller de gode sange stille og roligt med nerve og intensitet. Denne cocktail er en garanti for den helt igennem fantastiske fest for de unge, dem der stadig tror de er unge og for den ældre genreration. Repertoiret spænder fra de nyeste hit, til de gamle gode dansenumre og til de sange man troede man havde glemt.

Gå til arrangementet