facebookfacebookfacebook

Om Tobaksfabrikken

Tobaks Fabrikken åbnede dørerne den 2. november 2012.

Tidligere havde værtshuset Ølkældren haft til huse i bygningen i flere år.


Den forreste afdelling.

Ideen med Tobaks Fabrikkens forreste afdelling er en hyggelig bodegastemning , i en moderne fortolkning, hvor lyse og venlige lokaler byder folk velkommen. Her er der et bredt udvalg af øl, gode drinks, skarpe tilbud og mulighed for at spille alverdens bar spil, f.eks. terninger, pool, bordfodbold og meget mere. Det er også i den store afdelling der hver fredag er livemusik og hver lørdag DJ, som spiller det bedste fra 80'erne 90'erne og lidt af det nyere som vi gerne vil synge med på. Udover de faste indsalg, kommer der med nævne mellerum andre arrangementer, som bl.a. tæller Stand Up Comedy, livemusik, turneringer og quizer.

 

Den bagerste afdelling: Natklubben

Åbner kl. 24.00 med DJ og her spilles der lidt nyere musik og her er der en ægte natklub stemning, med dansegulv, lys og høj musik. Inden kl. 24.00 kan denne afdelling benyttes til privatearrangementer både med eller uden spisning.


Navnet

Tobaks Fabrikken har taget navnet efter bygningernes tidligere anvendelse.
Oprindeligt var bygningen tobaksfabrikant Færch privat bolig i mange år, inden det blev revet ned.
Herefter indgik det i Færch tobaksfabrik der var lå i bygningerne i firkanten omkring Lille Østergade og Østergade, i det der idag kaldes Færch huset.

Fredag d. 2 august kl. 21.00 til kl. 00.00 spiller Rockstöj live på Tobakken. Elsker du også at skråle med på de fedeste syng- med-sange? Så må du ikke gå glip af PopStöj! Med Erwin i spidsen består PopStöj af to yderst kompetente og dygtige musikere, der med deres egne poppede fortolkninger af moderne hits, formår de at skabe en unik og festlig stemning uanset, hvor de spiller. Med utallige jobs i bagagen er PopStöj DUO noget helt særligt at opleve. Der er hverken tale om suppe-steg- is eller bodega musik, men derimod moderne fortolkninger af over 200 hits fra kunstnere som blandt andet Ed Sheeran, Bruno Mars, Burhan G, Kim Larsen og alt derimellem. Der er derfor lagt op til et brag af en fest og en fantastisk stemning! Vi ses :-)

Gå til arrangementet