facebookfacebookfacebook

Om Tobaksfabrikken

Tobaks Fabrikken åbnede dørerne den 2. november 2012.

Tidligere havde værtshuset Ølkældren haft til huse i bygningen i flere år.


Den forreste afdelling.

Ideen med Tobaks Fabrikkens forreste afdelling er en hyggelig bodegastemning , i en moderne fortolkning, hvor lyse og venlige lokaler byder folk velkommen. Her er der et bredt udvalg af øl, gode drinks, skarpe tilbud og mulighed for at spille alverdens bar spil, f.eks. terninger, pool, bordfodbold og meget mere. Det er også i den store afdelling der hver fredag er livemusik og hver lørdag DJ, som spiller det bedste fra 80'erne 90'erne og lidt af det nyere som vi gerne vil synge med på. Udover de faste indsalg, kommer der med nævne mellerum andre arrangementer, som bl.a. tæller Stand Up Comedy, livemusik, turneringer og quizer.

 

Den bagerste afdelling: Natklubben

Åbner kl. 24.00 med DJ og her spilles der lidt nyere musik og her er der en ægte natklub stemning, med dansegulv, lys og høj musik. Inden kl. 24.00 kan denne afdelling benyttes til privatearrangementer både med eller uden spisning.


Navnet

Tobaks Fabrikken har taget navnet efter bygningernes tidligere anvendelse.
Oprindeligt var bygningen tobaksfabrikant Færch privat bolig i mange år, inden det blev revet ned.
Herefter indgik det i Færch tobaksfabrik der var lå i bygningerne i firkanten omkring Lille Østergade og Østergade, i det der idag kaldes Færch huset.

I samarbejde med Nicolaisen Ure - Guld & Sølv byder vi igen velkommen til livemusik i topklasse fra Kasper Ehlers Lørdag. 23. DEC. kl 19.00. Vi sætter stort pris på at det lokale erhvervsliv støtter såvel restaurationslivet i Holstebro og vores dygtige musikere, som trænger til at komme på græs igen Så blev den endelig jul - Kasper tilbage på Tobaks Fabrikken, denne aften er der garanti for sing along! pop og rock musik. Kasper Ehlers er landskendt som én af de 4 sangere i succesgruppen Alien Beat Club, der med en guldplade i ryggen har turneret landets spillesteder og festivaller de sidste par år. Med ham på scenen kan du opleve en yderst velswingende kvartet, der leverer dansevenlige hits fra kunstnere som Jason Mraz, John Mayer, Stevie Wonder, Eric Hassle, Thomas Helmig, Medina, Backstreet Boys, Justin Timberlake, og mange flere. Bestil bord her, så du får en af de eftertragtede pladser. https://tobaksfabrikken.dk/book-bord Vi ses :-)

Gå til arrangementet