facebookfacebookfacebook

Polterabend, Firma Fest, Loge aften, Klassefest

 

 

Vi har udvalgt nogle skarpe menuer, som alle giver en god bund inden festen rigtig starter :) Festen på Tobaks Fabrikken, kan samtidig krydes med alt fra gin, rom, cocktail og øl smagninger til lege og underholdning. Prøv f.eks. vores turnering i forskellige barspil. 

 

SPRØD Burger Menu

 SPRØD Burger med oksekød, ost, bacon, hjemmelavet pommes med chili mayo

 inklusiv fri øl vand og vin – 18.00 til 20.00 – 240 kr pr. person

 

 Hotwings, venøbøf og barbequeben

 

m/salatbar m/12 - 14 forskellige slags, bagt kartoffel, flütes, smør og dressing

 

inklusiv fri øl vand og vin – 18.00 til 20.00 – 280 kr pr. person

 

Tapas

 Bl.a. Seranoskinke, 2 slags spegepølse, pate, røget mørbrad, snackpølser, oliven, feta, 2 slags ost, aioli, pesto, grovbrød fås i en stor og lille udgave

 

inklusiv fri øl vand og vin – 18.00 til 20.00 – 215 kr pr. person

 

 

Skær løs bord

 Vælg mellem tre slags kød og to slags kartofler.
+ salatbar incl. brød og smør eller 4 slags forskellige salater incl brød og smør
(Under 15 kuverter kun 2 slags kød.)

 

 

inklusiv fri øl vand og vin – 18.00 til 20.00 – 295 kr. pr. person

 

 

 

Årets største "gå i by dag". Kom ned og mød de gamle venner som er hjemme og fejre jul. Det bliver årets største fest! INFO: Vi åbner åbner kl. 19:00 Aldersgrænse: 20+ (Husk gyldigt billede-ID) Entre: 80 Kr. (Fra kl. 21) Husk gyldigt coronapas/vaccinepas BORDBESTILLING: Min. pris på borde denne aften er 1500 kr. Alle der har bestilt bord skal komme senest kl. 21. Book dit bord her! https://tobaksfabrikken.dk/book-bord

Gå til arrangementet

Vi har mange spændende tilbud til grupper der ønsker en anderledes oplevelse i forbindelse med festlig begivenhed.

 

  • Lav dine egne drinks.

Et drinkskursus en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag forbindelse med jeres polterabend eller firmafest. Vi skræddersyr et arrangement ud fra vores erfaringer, der passer netop til jeres aften. Vores dygtige bartendere inviterer jer bag baren, til et par underholdende timer, her vil i lave drinks, cocktails, quize og SMAGE! på livet bagbaren.

Pris ved 5-10 deltager 350 kr. pr. person

Pris ved 10 – 25 deltager 275 kr. pr. person

Pris ved +25 deltager 255 kr. pr. person

 

Bar-atlon

TIl en baratlon dyster i mod hinanden i alverdens barspil. Terninger, Quiz, Pool, Bordfodbold, BeerPong m.m. under hele herligheden er der gratis fadøl og selvfølglig en præmie til vinderen! Dette er perfekt til en drenge tur inden bytruren rigtig startes. Pris pr. person 200 kr. i tre timer.

Ba

 

  • Pubcrawl

En pubcrawl er en sjov og spændende måde at få en anderledes bytur. I bestemmer selvrække følgende af steder og tempoet :D Et eksempel kunne være.

Start kl. 21.00 med cocktails på Alberto, i kommer i gennem to cocktails, inden turen går videre til næste stop.

Kl. 23.00 besøger vi Tobaks Fabrikken, hvor der vil være 2 fadøl/somersby og live musik (kun om fredagen) indtil kl. 01.00 derefter venter sidste stop.

Kl. 01.00 Skal vi på diskotek, hvor der vil et shot og en drink, samt rigtig diskoteks stemning med tung bas og den nyeste musik bliver spillet i DJ pulten.

Til sidst vælger vi et sted, hvor selskabet skal slutte af, om det skal være på en klassisk bar, en lækker natklub eller et vildt diskotek, det lader vi jer bestemme. Men der vil være et bord klar til selskabet med 2 flasker spiritus til selvbetjening.

Pris ved 5 - 10 deltager 320 kr.

Pris ved 10 – 20 deltager 290 kr.

Pris ved +20 deltager 265 kr.

 

Kontakt Carsten på 60484469 eller carsten@tobaksfabrikken.dk for et uforpligtende tilbud