Jobansøgning på Tobaksfabrikken


Jobansøgning

Vil du gerne være en del af vores spændende medarbejder stab?

Først og fremmest skal du være fyldt 20 år. Derudover skal du være parat til at tage vagter på enkelte hverdage og selvfølgelig tors-, fre- og lørdage.
Vi har mange forskellige jobs på Tobaksfabrikken og mødetiderne er også meget forskellige.

Vi forventer af dig at du altid møder veloplagt og at du er glad og smilende.
Uanset din stilling er det vigtigt at vore kunder får et indtryk af fest og farver og sure miner er ikke festskabende :)

I weekenderne er der altid mange mennesker og du skal forvente en stor mængde stress når der er gang i den.

Stadig ikke skræmt?

Så send en ansøgning ved at udfylde formularen her:

Denne fredag fyrer vi som altid op for en god omgang livemusik. Kl. 23.00 til kl. 02.00 spiller Rockstöj live på Tobakken. RockStöj består af tre yderst kompetente og dygtige musikere, der med deres egne akustiske fortolkninger af hits fra de seneste fire årtier formår at skabe en hel unik stemning til netop dit arrangement. Med over 100 jobs i bagagen og deres lo-fi opsætning bestående af guitar, bas og cajon (akustisk tromme) er RockStöj derfor noget helt særligt! Forsynet med over 300 sange fra kunstnere som b.la. Ed Sheeran, Bryan Adams, Rasmus Seebach, Hugo Helmig og alt derimellem, er der derfor lagt op til et fyldt dansegulv og en fantastisk stemning, hver gang. Kridt danseskoene og gør klar til at synge med, så garanterer vi en hyggelig aften på Tobaks Fabrikken! Vi ses :-)

Gå til arrangementet