facebookfacebookfacebook

Dig og Mig LIVE

Dig og Mig LIVE
Ikon

fredag d. 23. jun 2023

Ikon

Kl. 21:00

Ikon

Tobaks Fabrikken

Beskrivelse

Dig og Mig spiller live på Tobakken d. 23 juni kl. 21 til 00 :D

”Dig og Mig” er en ung, harmonisk duo, der består af Stine Ejsing Andersen og Christian Daugaard midt i 30’erne.

Begge har over 15 års erfaring i musikerbranchen, og publikum er dermed garanteret en musikalsk oplevelse med høj kvalitet. Stine er en rutineret forsanger, der med sin flotte klang og energiske udstråling kommer ud over scenekanten og rammer publikum lige i hjertet.
Christian har i flere år været selvstændig musiker og har magiske fingre, der danser let på guitaren, samt en blød og lækker stemme der matcher enhver genre og lejlighed. Stine har sunget rundt i hele Danmark i forskellige bandsammenhænge, men er opvokset i Salling og Skive, så hun er på hjemmebane, når ”Dig og Mig” gæster Midtskiws. Christian er bosat i Midtjylland og har turneret hele Danmark tynd både som solomusiker og i andre konstellationer. Med de mange års erfaringer er bagagen fyldt med evergreens lige fra 60’erne og op til nutidens populære hits med særlig vægt på dansk 80'er.

En oplevelse med ”Dig og Mig” vil byde på masser af sange, der kan synges med på, sange der kan danses til, og sange der spreder smil og glæde. Stine og Christian supplerer hinanden i en tilstedeværende og tryg helhed, hvor den gode og livlige stemning spreder sig ud i alle hjørner og kroge.