facebookfacebookfacebook

Summer.Comedy Holstebro 2019

Summer.Comedy Holstebro 2019
Ikon

lørdag d. 3. aug 2019

Ikon

Kl. 18:00

Ikon

Billet: 225 kr.

Beskrivelse

Holstebros største stand-up show er tilbage ?

I samarbejde med en række stærke lokale sponsorer, kan vi stolt præsenterer det bedste program, vi nogensinde har haft! ❤️

Summer.Comedy er et stand up show for folk i alle aldre. En sommeraften i smukke udendørs omgivelser, kombineret med en række af Danmarks bedste komikere.

Helt exceptionelt har vi fået æren af at være det første sted i Danmark, der kan præsenterer den engelske mind controller Maddox Dixon ?

☛MADDOX DIXON (ENGLAND)
Maddox besluttede sig for at blive fuldtids tryllekunstner da Chris Martin fra Coldplay inviterede ham til at åbne for dem på deres “Head Full Of Dreams” turné i USA i 2017. Da han kom retur til England, medvirkede han på landsdækkende tv med hele 3 live shows som blev sat af mere end 12 millioner mennesker og dette har gjort ham til en af de mest efterspurgte entertainere i hele England. Efterfølgende er klippene med MADDOX fra Briten’s Got Talent set mere end 100 millioner gange online.
Maddox's scene show er helt unikt og han skræddersyer det til hver enkelt arrangement, det bliver en aften fyldt med illusion og magi som du bestemt ikke glemmer lige foreløbigt.
Læs mere:
Se mere:

Sammen med Maddox Dixon kan du glæde dig til at opleve følgende komikere:

☛ SIMON TALBOT
Stand up-komiker Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, der med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til danskerne

Talbots succes foregår ikke kun på de skrå brædder men også på TV: I 2016 kastede han sig ud i sit eget sketch show på TV2 ZULU. Her kunne man følge Talbot i et utal af roller, hvor han sammen med cremen af dansk comedy underholdt med 10 afsnit af sit ’Simon Talbots Sketch show’. Ikke nok med dét, så var han samme år nomineret til prisen som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla. Der er ingen tvivl om, at Talbot er et stort talent med velfortjent succes på den danske comedyscene. At danskerne er vilde med Simon, afspejles også tydeligt på hans Facebook-side, hvor han har rundet imponerende 200.000 følgere. Simon er en mand, der ikke behøves yderligere introduktion.

Læs mere:
Se mere:

☛ MADS DE KRAK
Mads de Krak er en af Danmark yngste komiker. På trods af den unge alder har Mads allerede sikret sig en semifinaleplads ved DM i stand-up 2017, en finale plads i 2018 ved selv samme konkurrence og været en af "de nye skud" på Zulu Comedy festival showet i 2017. Udover det, så er Mads efterhånden fast inventar på Comedy Zoo i København, hvor han ofte er at finde som ‘æsel’ på de helt store komikers shows.

Mads de Krak snakker selvfølgelig om sin unge alder, hvilke ulemper der er ved det, og hvor irriterende det er at være en del af "ungdommen”, som han bestemt ikke syntes er særlig god til at repræsentere sig selv, ham selv inkluderet.
Derudover mistede Mads sin mor i en ung alder, det tager Mads stolt med sig på scenen, og gør de problemer og triste stunder til utrolig sjove jokes, som kun han kan.

I 2019 udgav Mads sit første onemanshow på Youtube og showet er set næsten 200.000 gange allerede.

Læs mere:
Se mere:

☛ JACOB THRANE
Jakob er et komikertalent med et helt unikt udtryk! Han er en af de mest talentfulde og erfarne unge komikere, og hans allerede 8 års erfaring gør at han altid er et solidt navn at smække på plakaten til et show. Når Jakob indtager scenen kan du være sikker på at få et god portion stand up serveret som indeholder alt fra pinlige anekdoter fra hans liv til små finurlige ting som Jakob har gået og funderet over her i livet. En ting er helt sikkert, du går helt sikkert fra hans show og tænker at du glæder dig til at se ham med krøllerne igen en anden gang.

Du kender måske allerede Jakob fra: Kendt fra Finalen DM i Stand-up 2017, Stand-up Uden Grænser 2017 og ZULU AWARDS 2016 samt fra komikertrioen Umage Image og deres sang Forfest, med over 5 mio. streams.

Læs mere:
Se mere:

☛ Billetinformationer:
Fra 1. Maj 175,-
Fra 1. August 225,-
(Alle priser er excl. gebyrer)
Billetterne kan også købes fysisk i gågaden ved Tobaksfabrikken eller ved Refix.dk på Struervej.


☛ SPONSORER & SAMARBEJDSPARTNERE
Holstebro Kommune
Jysk Energi A/S
Madsen Byg
AB Catering
Refix.dk
Søndergaard El
Bojsen Biler
Diner No. 64
Slagter Berthelsen
Restaurant Sprød
Roxy Malt
River Saloon
Tobaks Fabrikken
Diskotek East End
Bierstube
Zwei Grosse
Jensen Solfilm
West Media
Creativ Company
Johansen Grafisk☛ I tilfælde af dårligt vejr refunderes købte billetter ikke, men vi rykker istedet ind i Idrætscenter Vest' store håndbol sal.

☛ Er i en forening, virksomhed, sportsklub, studieklasse eller bare en stor gruppe, så kontakt os for gruppe-rabat.

☛ Du vil få udleveret en gratis drinkbillet ved indgangen til Summer.Comedy. Billetten kan bruges på en af byens beværtninger efter arrangementet.

☛ Det er IKKE tilladt at medbringe egne drikke- og madvarer ind på pladsen.