facebookfacebookfacebook

Underholdning

 

 

Her på Tobaks Fabrikken tilbyder vi mange former for underholdning til jeres fest!

 

Livemusik eller DJ:

Vi tilbyder at booke livemusik eller DJ´s til din fest. Prisen varierer alt efter band, solist eller DJ, vi har heldigvis i alle prisklasser, så vi kan finde det helt rigtige set-up til din fest!

 

  • Cocktailkuser

Et cocktailkursus er en underholdende aktivitet, som er det perfekte indslag forbindelse med jeres polterabend. Vi skræddersyr et arrangement ud fra vores erfaringer, der passer netop til jeres fest. Vores dygtige bartendere inviterer jer bag baren, til et par underholdende timer. Hvor i lærer at lave vilde og spændende cocktails, samtidig bliver der grint og underholdt. Udover at lave drinks, kommer i til at quize, spille og meget andet.

Kurset tager typisk 2-3 timer

Pris ved 5-10 deltager 350 kr. pr. person

Pris ved 10 – 25 deltager 275 kr. pr. person

Pris ved +25 deltager 255 kr. pr. person

 

Smagninger

Vi kan tilbyde Gin, Rom, Øl og Cocktailsmagninger, fælles for dem alle er, at i får en aften, hvor i på en sjov og spændende måde får udivdet jeres horisont indenfor det enkelte produkt, i smager det på nye måder og lærer hvordan i får det mest ud af det!

En smagning indeholder seks forskellige produkter og koster 200 kr. pr. person.

 

 

 

Samarbejde

Vi samarbejder med flere forskellige i og omkring Holstebro, hvilket er perfekt til firmafester, polterabender, julefrokoster m.m. som gerne vil starte dagen med noget aktivt.

 

Fodboldgolf hos www.play-time.dk

Crossfit hos www.performancelageret.dk

Lasergame eller gokart hos www.wildnfun.dk

Escape Room hos www.escaperoomholstebro.dk

 

 

 

 

Denne fredag fyrer vi som altid op for en god omgang livemusik. Matin Kanstrup spiller optil dans på Tobaks Fabrikken fra kl. 23.00 til kl. 02.00 Kanstrup er den musikalske kaviar på din tirsdag: Manden som blæser nyt liv i legendariske pop- og rockhits fra de sidste 50 år. Kanstrup fyrer op under festen fra første horntrut, og vi garanterer, at dine laksko og dine svedkirtler kommer på overarbejde. Tag spandexbuksen på, toupér dit hår og lad dig forføre af Kanstrup, som guider dig kompetent ned af din musikalske memory lane Vi ses :-)

Gå til arrangementet