facebookfacebookfacebook

Girls Night Out på Tobaks Fabrikken Feat. Chippendales

Girls Night Out på Tobaks Fabrikken Feat. Chippendales
Ikon

fredag d. 20. sep 2019

Ikon

Kl. 18:00

Ikon

Billet: 175 kr.

Ikon

Tobaks Fabrikken

Beskrivelse

Girls Night Out på Tobaks Fabrikken Feat. Chippendales

Årets mest sexede dag på Tobaks Fabrikken, en nat der er perfekt til Tøsetur. Vi disker op med Tapas og Vin/Rose (175kr) på Tobakken inden showet i Musikteatret og efter showet kommer mændene ned til et par drinks og en vild fest.

Det verdens berømte Chippendales show i Musikteatret d. 20. september, giver anledning til en våd fest på Tobaks Fabrikken, hvor Chippendale mændene kommer og fester med os! Det bliver en aften i kvindernes tegn, Michael Hausted live, lækre cocktails på menuen, flotte mænd i baren og fantastiske DJ´s der spiller alt det nye i natklubben. Der vil være danse og sing along musik til en hver smag!

Det praktiske.
• Tapas og alt det vin du kan holde til starter kl. 18.00 til 19.45  - Bestil her:
https://tobaksfabrikken.dk/events/girls-night-out-paa-tobaks-fabrikken-feat-chippendales-e905
• Gratis entre til alle med Chippendales billet.
• Chippendalerne besøger umiddelbart efter showet, når pulsen har lagt sig. forventet ankomst er nu mellem 00.30 og 01.00
• Michael Hausted spiller kl. 23.00 til kl. 02.00


Om showet
Så er der lagt op til en rigtig tøseaften i selskab med en flok hotte fyre i mere eller mindre afklædt udgave. Det sker når verdensberømte, og ikke mindst legendariske Chippendales indtager Musikteatret med stuerent og lækkert striptease.

Showet balancerer perfekt mellem sex appeal og antydningens kunst, hvad enten Chippendales giver den som cowboys i stramme jeans og støvede boots eller som søofficerer i flotte uniformer, der inviterer piger blandt publikum op på scenen.

Hvert år køber mere end to millioner kvinder billet til et show med Chippendales, der har turneret verden rundt gennem mere end 35 år. Dog med løbende udskiftning af mændene i showet, så gennemsnitsalderen altid holdes på et tilpas lavt niveau.

Køb billet til showet i musikteatret her:
https://www.musikteatret.dk/program/chippendales-lets-misbehave/